Na een goede vlucht komen we om 6.30 uur aan op Schiphol. We hebben snel onze tassen en onze auto staat klaar als we aankomen. Hoe fijn is dat! Alle bagage erin en we gaan op weg.


Oma belt al gezellig om ons welkom te heten en we worden uitgenodigd om lekker even langs te komen. De jongens kunnen hun geluk niet op. We zijn allemaal dolblij oma/mama weer te zien. De jongens gaan heerlijk spelen en knuffelen erop los. We kletsen gezellig bij. Alsof we niet zijn weggeweest. Heel fijn! Begin van de middag gaan we naar ons huisje in Laren. Voor de komende 6 weken zitten we in een leuk boerderijtje in het centrum van Laren.


We hebben een geweldige reis gehad! Wat hebben we veel gezien en gedaan. De jongens hebben enorm veel geleerd en hebben veel met kindjes uit andere culturen en landen gespeeld. We hebben het enorm fijn gehad met z’n viertjes. Hoe bijzonder om zo lang samen weg te zijn en alles samen te doen. De jongens zijn enorm gegroeid en wij zijn lekker ontspannen. Zo veel mooie herinneringen om nooit meer te vergeten! Lekker genieten nu in Laren. Alle familie en vrienden weer zien, voordat we beginnen aan een ander groot avontuur...onze verhuizing naar Laguna Beach in Californië!