begin van de avon komen we aan bij ons hotel op Nadi. Lekkere ruime kamer met airco! Na een ruime week slecht slapen door de warmte, kan je de uitvinding van de airco pas echt waarderen! We gaan gezellig samen eten in het restaurant en de jongens spelen nog even in het speeltuintje. We slapen allemaal als roosjes.


De volgende dag schijnt de zon weer! Het is al vroeg erg warm. We hebben nog heerlijk tot 12 uur om van de warmte en het zwembad te genieten. Na een lekker ontbijt, sprinten de jongend naar het zwembad. Er is een grote glijbaan dus Alexander kan zijn geluk niet op. Maurits gaat lekker met zijn speelgoed in het ondiepe badje spelen. Heerlijk verkoelend zwembad. Einde ochtend gaan we onze spullen pakken en hebben we een transfer naar het vliegveld.


Na een vlucht van 4,5 uur gaan we landen op Sydney. De landing was best een beetje spannend omdat er extreem veel wind stond. Bij de landing zien we dat het vliegtuig door een windhoos bijna naast de landingsbaan terecht komt en de zee die naast de landingsbaan is, komt erg dichtbij. Oefff alles gaat gelukkig goed en we landen veilig en wel. We nemen een Uber naar het voor ons inmiddels bekende Bondi. We zitten nu in een ander huisje maar op dezelfde plek en van dezelfde eigenaar als de vorige keer. Een fijn appartement. De volgende dag is het Halloween. De eigenaar van ons huisje organiseert kinderfeesten en organiseert de volgende dag een groot Halloween feest. Dat zullen we gaan vieren!